Online kurz: Moxovanie pre pevné zdravie, prevenciu a dlhovekosť+Bonus COVID-19 protokol

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Moxovanie, alebo niekedy moxibúcia, či požehovanie, je prastarý spôsob aktivácie akupunktúrnych bodov a reflexných oblastí. Moxovanie patrí medzi tisícročia overené techniky, pretože praktickosť, jednoduchosť, účinnosť a nízke náklady sú tým, čo robia túto techniku unikátnou.

Musím sa priznať, že keď som nastúpil na školu čínskej medicíny, moxovanie bolo prvou technikou, ktorú som si doma skúšal prakticky. Každému z rodiny som prehrieval bod GV4 (Ming men), ktorý je ohňom, alebo bránou života. Všetci sa tešili z príjemného účinku a ja som mal po hodine plné oči dymu, keďže som akosi v zápale nahrievania zabudol vetrať 🙂

Teraz však viem, že moxa môže byť aj nedymiaca a dokonca jej účinky môžeme zosilniť cez plátok zázvoru alebo cesnaku. Tieto všetky techniky, si dopodrobna ukážeme v kurze.

Na rozdiel od akupunktúry je moxa nesmierne príjemná. Skutočne nepoznám veľa techník, ktoré sú takto účinné a dokonca ešte aj príjemné 🙂. S obľubou ju môžete využívať pre starších ľudí, deti, kamarátov, známych, alebo svojich klientov. Drvivá väčšina účastníkov kurzu ju s radosťou využíva ešte dlhé roky.

Moxa sa používa cielene hlavne tam, kde sa dajú na povrchu tela nájsť akupunktúrne body, alebo tam  kde sa nachádza  bolesť. Je to výborná technika na doplnenie energie, odstránenie bolesti, uvoľnenie psychiky....

Akupunktúrne body sú vstupnou bránou do systému meridiánov. Sú to spúšťače významných funkcií v tele, ktoré takto môžeme teplom aktivovať. V rozsahu tohto kurzu budete mať prístup ku video-návodom veľmi dôležitých aku bodov a oblastí. Výhodou online kurzu je to, že si tieto videá môžete púšťať dookola a už nikdy nezabudnete, kde tento bod leží.

 Táto terapia je citlivá k telu, lacná, všade použiteľná a bez vedľajších účinkov.

Moxovanie zlepšuje prekrvenie tkanív a aktivizuje látkovú výmenu v tkanivách, povzbudzuje tvorbu červených krviniek, zlepšuje prietok krvi, povzbudzuje obranyschopnosť organizmu (lokálne i všeobecne), posilňuje zásaditosť pH faktoru v tkanivách, čo má blahodarné účinky pri zápalových procesoch. Moxa má dezinfekčné účinky, lebo zabíja baktérie a vírusy, ukľudňuje a reguluje nervové funkcie a redukuje stres.


BONUS: Protokol prevencie, liečby a rekonvalescencie COVID-19  moxovaním

V tomto videu som si nachystal postup, ako prakticky riešiť toto ochorenie moxovaním. Vírus si v sebe nesie energiu chladu. Tento chlad je veľmi silný a intenzívny. Na to, aby sme sa chránili pred prestupom tohto chladu do hlbokých vrstiev nášho tela, budeme využívať opak- teplo a oheň.

Moxovanie dodáva oheň, život a teplo. Využime tento účinok na ochranu seba a svojich blízkych!

Mnoho významných lekárov čínskej medicíny v priebehu vekov odporúčalo: Ak vstupujete do epidémiou postihnutých oblastí, využite moxu, aby ste neochoreli. Ak ju využijete správne, neochoriete.

Moxa má okrem prehrievania aj účinok očistný. Horiaca palina čistí aj energetické telo pacienta. Toto má extrémne silný význam pri liečbe podobných ochorení. Ako vidíme vo svete, riešiť len fyzickú úroveň nestačí!

 

Upozornenie: Tento kurz nelúži ako oficiálna liečba ochorenia COVID - 19 a ani žiadneho iného ochorenia. Nie je garantované, že Vám tieto informácie v priebehu akéhokoľvek ochorenia zatučene pomôžu, preto ak máte problém, nespoliehajte sa len na tento kurz ale vyhľadajte špecialistu,


Obsah kurzu:

  • čo je moxovanie
  • účinky moxovania
  • kontraindikácie pri moxovaní
  • ako pomocou moxovania podporiť preventívne svoje telo, aby bolo odolnejšie voči chorobám
  • ako si vybrať vhodnú moxu - správna kvalita, druhy moxy a užitočné pomôcky na moxovanie
  • všetky najdôležitejšie techniky moxovania - cigárou, cez soľ, zázvor, cesnak a iné podklady
  • tonizačné a sedatívne techniky moxovania
  • prehrievanie oblastí, šľachovalových dráh
  • čistenie patogénov moxou - vietor, chlad, vlhko a pod.
  • rozhýbanie stagnácií qi, krvi a telesných tekutín moxovaním
  • aktivácia akupunktúrnych bodov pomocou moxy
  • praktické aplikácie moxovania - príklady na rôzne problémy
  • preventívne moxovanie podľa štyroch sezón
  • moxovanie na podporu imunity a dlhovekosti
  • moxovanie pri fyzickej, psychickej a mentálnej únave
  • moxa pri strese a nervovom vypätí
  • podpora plodnosti moxovaním
  • dopĺňanie energie pomocou moxy
  • moxa na podporu odolnosti voči vonkajším škodlivinám
  • význam paliny ako vydymovadla
  • skrytý význam akupunktúrnych bodov
  • praktické ukážky moxovania cez zázvor, soľ, cesnak..
  • video- lokalizácia, funkcia, využitie dôležitých bodov: LU1, LU7, LU9, LI4, LI11, LI15, KI1, KI3, BL60, BL63, BL67, BL11-40, LR3, GB20, GB21, GB34, PC7, SI3, SI8, SP3, SP6, SP9, SP15, ST25, ST34, ST35, ST36, ST40, CV 2-8, CV12, GV 2- 4, GV14
  • všetky tieto body s ľahkosťou podľa videa nájdete a budete vedieť moxovať
  • materiálny na stiahnutie + atlas a video-atlas všetkých aku bodov

 


Ako to bude prebiehať?

  • Po zaplatení objednávky Vám bude automaticky vygenerovaný prístup do kurzu, ktorý máte sprístupnený po celý život. 
  •  Informácie z kurzu je veľmi dôležité aplikovať v dennom živote. Rýchle zmeny nikdy nebývajú trvalé, preto začneme od základov a budeme postupovať krok po kroku až trvalému životnému štýlu.
  • Nenecháme Vás v štichu a ak niečomu nebudete rozumieť, radi si s Vami po kurze prejdeme otázky a prípadne doplníme, čo bude treba

Čo získate ?

  • ucelený kurz moxovania a vyhľadania aku bodov + bonus v hodnote 50 eur
  • možnosť konzultácií a poradenstva – počas a po kurze 
  • Kurz budete mať prístupný už navždy (teda pokiaľ bude fungovať internet:)
  • V prípade, že sa VÁM kurz nebude páčiť, vrátenie peňazí je samozrejmosť

Spolu v hodnote 98€

Využite AKCIU - 69

 


Referencie na kurzy moxovania

Dobrý večer, včera som si pozrela kurz moxovania teoriu a dnes prax. V prvom rade, by som Vás chcela pochváliť, úžasne vysvetlené tak po lopate 🙂 My sme si so synom ešte pred koronou zaplatili jeden kurz moxovanie a sviečkovanie, ktorý mal byť živý, no nakoniec bol online. Bolo to na mňa príliš odborné a keďže to bolo živé online, nebolo tam moc času na otázky, keďže tam bolo viac účastníkov. No po tomto kurze som si moxu neoblúblila, ale dala som jej ešte šancu pri vašom kurze. Ale tento Váš kurz je ozaj perfektný.
Sona Caganova
Som vďačný, že som tu bol. Neviem to vyjadriť slovami, ale moja vďačnosť patrí vám. S láskou
Štefan
Pozdravujem, kurz v novembri bol super, nič mu nechýbalo. Moxujem doma, moxovala som od 21.1.-3.2. LR3 -ZEM, podla tabulky zo školenia. Aj muža. ďakujem za všetko čo ste ma naučili.
Zuzana
Ahojky Filip Áno kurz sa mi páčil, veľmi pekne vysvetlené aj názorne predvedené moxovanie. Je to veľmi príjemná bezbolestná metóda ktorá dopĺňa energiu tam, kde chýba a pomáha dostať sa z rôznych ťažkostí. Zároveň je to výborná metóda prevencie. Používam ju na sebe aj na svojich blízkych, dokonca už sa mi objednávajú klienti na moxovanie. Najčastejšie používam moxu, ale aj metódu ryžového zrnka či pyramidku. Ďakujem krásne a teším sa na výživné vedomosti na ďalších kurzoch 😀
Lenka Slnieckova
Krasny den, kurz moxovania sa mi velmi pacil pravidelne vyuzivam co ste nas naucili. Kurz hodnotim vysoko pozitivne. S pozdravom
Pavel Malček
Mila Sonka a mily Filip, kurz by som urcite dalej odporucila. Bola velmi prijemna atmosfera, vela odbornych a praktickych znalosti. Takisto musim spomenut, jedlo bolo vyborne! Urcite som sa rada zucastnila. Dakujem, pekny vecer a vikend este
Zuzana Mokrá
Zdravím, som veľmi rada, že som sa zúčastnila kurzu moxovania so Soňou a Filipom, príjemná atmosféra, skvelí lektori, dozvedela som sa veľa nových informácií ktoré využijem aj v práci aj v súkromí, odporúčam aj iným. Som rada, že po dvoch rokoch len čítania a o moxovaní a jeho účinkoch som bola na kurze práve u Soni a Filipa, lebo nám odovzdali toho naozaj veľa a hlavne, nebolo to len o teórii ale aj o praxi, je iné keď to len počujete a keď si to hneď aj skúšate a učíte sa to aplikovať.Ešte raz veľké ďakujem. Želám Vám veľa spokojných študentov.
Elena Černecká
Ahojte, Veľmi pekne Dakujem za možnosť účasti na kurze. Okrem cenných rad použiteľných v každodennom živote som spoznala zaujímavých ľudí a rozšírila si vedomosti o komplexnosti prístupu TCM aj KCM. Super nálada, vynikajúce jedlo a hlavne nadupaní lektori 😉 Vrelo odporúčam.
Silvia
Ahoj Filip, kurz moxovania bol pre mňa veľmi zaujímavým zážitkom nielen preto, že som sa dozvedela o novej technike, ktora môže pomôcť pri zdravotných ťažkostiach, ale aj kôli skvelým ľuďom, ktorí ho viedli a ktorí sa ho zúčastnili. Som veľmi rada že som na chvíľku medzi Vás mohla prísť. Moxovanie zatiaľ nepravideľne praktikujem len na sebe. Myslím že, je to účinný spôsob ako si ponôcť len je potrebné realizovať ho pravidelne a samozrejme uvedomene.
Iveta Mateašáková
Som veľmi rada, že som na tom kurze bola. Dalo mi to veľa. Celkovo, prednáška i to praktické moxovanie. A som rada, že bude aj to stretko o zdieľaní skúseností. Som rada. že Ste. Ďakujem moc
Jana Táborecká
Kurz moxovania sa mi veľmi páčil. Prednášky Soničky a Filipa boli na veľmi dobrej úrovni a pritom zrozumiteľné. Atmosféra bola príjemná. Skutočne môžem tento kurz odporučiť všetkým, čo chcú nadobudnúť základy pre domácu starostlivosť moxovaním. Patrí Vám moja vrelá vďaka 🙂
Iveta Bystrianská
My sme veľmi radi, že máme možnosť pravidelne chodiť k Filipovi, je to úžasný človek, odporúčam každému, kto dlhodobo rieši nejaky zdravotný problém a nechce sa spoliehať len na lekárov a na lieky. My sme presvedčení, že bylinky, zmena životného štýlu a myslenia je základom všetkého.Aj keď je to dlhá a ťažká cesta, ale určite sa oplatí.
Viktória Medeova
velmi pekne dakujeme aj s Barborkou za velmi prijemny sobotnajsi den a moznost rozsirit si vedomostny obzor o vzacne informacie. Obaja s Filipom ste podali informacie zrozumitelnym sposobom aj pre laikov. Velmi dobre padlo, ze sme dostali k dispozicii aj materialy, kde su vsetky podstatne prednasane informacie, takze aj ked by si clovek nieco nestihol poznacit pocas vykladu, v materialoch si to najde. Tiez je fajn, ze materialy obsahuju aj  zvacsene obrazky, len by mohli troska viacej vyraznejsie ale da sa to tam pod lepsou lampou precitat a nasledne si to zvyraznit. Velkym plusom bola prax, aby si to clovek vyskusal pod dozorom. Bolo fajn, ze sme boli mala skupinka a tak bol priestor na konzultacie pri spravnom vyhladani AKU bodov. Dakujeme aj za startovacie balicky, co je dobre, aby sme s praxou mohli hned zacat a tak hned udrzat nadsenie z kurzu. Ja som si nahrievala ruku a chystam sa na maminku, len si to musim premysliet, co budem robit. Rada by som jej dala aj tu sol na pupok, len jej nechcem zadymit byt. Na balkone uz bude chladno na pupkovu proceduru.
Zuzka
Ďakujem krásne za príjemne strávený deň, vo veľmi milej spoločnosti. Kurz nás obohatil o nové poznatky, ktoré budeme používať. Pani Milová aj Filip sú veľkí odborníci, veľmi ochotní. Super obed a odchádzame pozitívne naladení, s výbornou náladou a kopcom energie. Perfektne strávená upršaná sobota.
Adriana
Pekny večer p. Vlčko,, Vašu prosbu o spätnú väzbu stále odkladám z dôvodu, že neviem nájsť tie správne slová. Všetky videá sú podľa vynikajúce. Praktické rady oceňujem a som veľmi rada, že som sa na tento kurz moxovania prihlásila. Už vyše roka mám kúpenú aj knihu (Bankovani a Moxovani, Zdenek Šoš pro masery). Kúpila som si ju len tak intuitívne a pravdu povediac nepraktizovala som ešte z nej veľa. Body ako ST36 a LI4 používam už dávnejšie a aj niektoré iné. Mala som však veľmi amatérske a nekomplexne informácie o nich. Ďakujem veľmi pekne za Vás čas a všetky informácie, ktoré dávate. Sledujem Vaše videá pravidelne a keď ma niečo napadne, budem vás kontaktovať
Jarmila Husárová
Perfektný-zrozumiteľný-motivujúci kurz..........takto vyučovať vie len málokdo.....som nadšená zo všetkých vedomostí a praktických ukážok......ja nazývam takýchto učiteľov "čistá láska".....čo vedia, odovzdávajú....ĎAKUJEM! ja som nadšenec a zberateľ informácií....už veľa rokov, ale s takýmto zrozumiteľným podaním som sa ešte nestretla.......absolútne zrozumiteľná teoreticko-filozofická časť a praktické ukážky lokalizácie sú dokonalé! Ale to nožem povedať o každom Tvojom kurze!!
Julia W